Ervaringen met WijZijn Traverse Groep

Alle
verhalen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met WijZijn Traverse Groep? Bekijk hier enkele video’s en lees de referenties van cliënten, vrijwilligers en medewerkers. Op de corporate website van WijZijn Traverse Groep vindt u ook tal van andere video’s en verhalen. 

 • Overzichtsfilm 2018

  De professionals en vrijwilligers van WijZijn Traverse Groep organiseren ondersteuning voor wie dit nodig heeft. Cliënten houden zelf de regie. Wij geloven namelijk in de alledaagse kracht van mensen. Samen zorgen we voor veilige wijken waarin iedereen gezond en met oog voor elkaar kan leven.

 • Kwaliteitsimpuls Steenbergen

  Samen met gemeenten en onze ketenpartners zetten we ons in voor vitale wijken en veerkrachtige burgers. Door ondersteuning tijdig, dichtbij, laagdrempelig en in samenhang aan te bieden voorkomen we dat mensen buiten de boot vallen. De kwaliteitsimpuls van het welzijnswerk in Steenbergen is hier een goed voorbeeld van.

 • Vrijwilligers Informatie Punt en Vrijwilligersacademie

  Mensen helpen elkaar te helpen. Dat is een belangrijk onderdeel van onze opdracht. Daarom coördineren we het Vrijwilligers Informatie Punt in Steenbergen en Bergen op Zoom. In Roosendaal coördineren we Roosendaal voor Elkaar: een marktplaats voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Bij het Vrijwilligerscollege en de Vrijwilligersacademie verrijken vrijwilligers zich met nieuwe kennis met onze gratis workshops en trainingen - voor én door vrijwilligers.

 • Voor-elkaar-teams Roosendaal

  In de Voor-elkaar-teams Roosendaal zetten mensen zich in voor elkaar en voor de gemeenschap. Voor deze aanpak verdienden we de Transformatie Trofee 2018 van Sociaal Werk Nederland!
   

 • Wijkgericht werken

  Onze hulp is laagdrempelig en dichtbij. We maken gebruik van bestaande voorzieningen in de wijk. Een voorbeeld hiervan is het Huis van de Westrand in Roosendaal.